Blue walls...

12 hair styles

hair-effortless

Jeg har efterhånden fået ret langt hår, eftersom det ikke er blevet klippet i to år nu. Eller jo, jeg har selv klippet lidt spidser i ny og næ, men ikke så det rigtig kunne ses.

Jeg kan bedst lide den måde mit hår ser ud når jeg har det løst, det ved jeg er pænest til mig. MEN! Jeg kan maks. holde det ud i 10 minutter, så ryger det op i en knold eller hestehale. Mit hår har også den længde nu at det faktisk er kedelig langt. Kender i det? Det bliver så langt at det faktisk er svært at lave en god knold, fordi der er for meget hår og det falder ud igen osv. Nåh men jeg har samlet nogle billeder fra Pinterest med lidt hår styling inspiration, for det har jeg virklig brug for.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Blue walls...