Ønskeliste 2016

Blue walls…

bluewalls

Jeg overvejer meget kraftigt at male en væg eller et rum blåt! Jeg er helt vild med stilen og hvad det kan gøre for rummet. Tænker mest det skal være en dyb mørk blå farve, måske bare på en væg i min stue. Min stue er okay stor og lidt aflangt, så jeg tror sagtens det ville kunne gå med mørk farve på ende væggen.

Det skaber noget hygge og varme faktisk. Hvide vægge kan godt gå hen og blive for kedelige og kolde. Der er mange muligheder for hvilke farver man kan kombinere det blå til, så det tror jeg ikke ville blive et problem. Skal, skal ikke?

 

Ovenover er en collage med lidt inspirations billeder til blå vægge. Alle billeder er fundet på Pinterest.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ønskeliste 2016