Moodboard #1

Ønskeliste 2016

oenske

Det er ikke nogen særlige spændende ønsker jeg har på min ønskeliste i år. Det var faktisk ret svært at finde på ønsker. For ærligt og lidt arrogant måske – så mangler jeg ikke noget. Det er der jo i virkeligheden ikke mange af os som gør. Hvis man mangler noget, i sær min alder (25-ish), så køber man det jo selv og ikke venter til at det bliver jul – hvor man så måske kan få det i gave.

Men på listen er: 1. Giorgio Armani Sí parfume. Jeg har haft den før og syntes det er mega god. 2. Juicer. Den her er fra OBH og fundet på Wupti.com til 699,- som jeg syntes var en okay pris. Jeg har slet ikke forstand på det, så vil ikke have en dyr fancy en. 3. Hynder fra H&M home. Mangler hynder til mine stole, så jo der var faktisk noget som jeg manglede som jeg ikke selv har købt endnu. Bliver lidt nærig på det område, fordi det er lidt kedeligt at købe. 4. Bademåtte fra H&M home. Ja altså, jeg har allerede en bademåtte. Den billige men ret bløde fra IKEA, syntes bare at den var cool den her, så den kom altså med. 5. Royal Copenhagen tallerkener. Det er den helt simple hvid riflet version. 6. El-kedel fra Kitchen Aid. Jeg er møg træt at den kedelig og slidte gamle el-kedel fra Netto jeg har nu. Trænger til en ny pæn en. Bum. 7. Spejl fra Ellos. For ikke mange måneder købte jeg nyt spejl fra IKEA. Det er ret fint og simpelt, men også ret smalt. Ja hej mine + 10kg kan ikke være i mit smalle spejl. So I need a upgrade. Sadly. 8. Serum fra Elisabeth Arden. Jeg har den allerede, men den er liiiiiidt dyr. Så det passer rigtig fint med at få en ny i julegave, så kan de lige nå at overlappe hinanden.

 

Det var det. Vil faktisk sige at det har været svært at finde inspiration til ønsker i år. Hvor har i fundet inspiration til jeres ønsker i år? 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Moodboard #1