Hej mandag...

Vinter…

winter

Så blev det da lige vinter!

Puhh jeg fryser og jeg er slet ikke forberedt på den her vinter. Jeg mangler vinterstøvler og en god vinterjakke. Striktrøjer har jeg masser af, men kunne sagtens bruge nogle nye. Syntes nemlig hurtigt at striktrøjer bliver fnuldret og ser brugte ud på en kedelig måde. Det er få der kan holde sig pæne, som de er når man køber dem.

Jeg er så heldig at min bonus bedstemor hvert år bager et hav af julesmåkager og jeg har allerede fået mine fem krukker med forskellige lækkerier. Noget af det bedste ved vinter er jo at tage dynen med ind på sofaen, sætte en god film eller serie på og spise småkager med en god kop te til. Når det er vinter skal man hygge 🙂

For at komme tilbage på min mangel af vinterstøvler og jakke, så jeg virkelig i tvivl om hvad jeg gerne vil have. Min søster har fået sig et par lækre Dr. Martens med for i! Er liiiidt misundelig og overvejer lidt om jeg skal investere i sådan et par. Men 1600,- er altså mange penge og min dovenskab siger at de snørrebånd er besværlige 😛 Angående jakke der ved jeg slet ikke hvad jeg vil have. Not at all…

Hvor skal man lede? Hvor er der gode vinterjakker til en som ikke hvad man vil have? Krise…

 

Alle billeder er Pinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hej mandag...