Moroccanoil

Drømmer…

summer

Helt ærligt… hvad er det for et vejr?! Man skulle virkelig ikke tro at vi er i august. Det ene øjeblik skinner solen og næste øjeblik så åbner himlen sig og det pisker ned med regn. Make up your mind – skal vi have sol eller regn? Det er jo også mega koldt indsæt rullen med øjnene.

Jeg sidder ved mit skrivebord, kigger ud på regnen og drømmer mig væk til hvide sandstrande, blå himmel, klart vand og sand mellem ballerne.

Jeg har holdt min sommerferie. Vi var en uge i Italien hvor vi havde masser af sol og sommer, pizza og is. Nu har jeg godt nok indsat billeder af strande og skrevet at jeg drømmer om det – men det er mest fordi billederne er pæne hehe. Faktisk så er jeg ikke særlig glad for at gå på stranden, på grund af havet. Jeg er nemlig hundeangst for det. Altså come on – hvem ved hvad der er derude i dybet? Uhh får helt kuldegysninger af at tænke på det.

Er jeg den eneste som er bange for havet? 😛

 

Krydser fingre for at vi når at få lidt sommer igen, inden det bliver efterår.

 

Billeder fra Pinterest. Collage lavet med BeFunky. 

1 kommentar

  • Lifestylebloggerne

    Lækre billeder du har fundet! Jeg fortrækker også at bade i pool’s <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Moroccanoil