Jeg kan ikke... part 1.

Moroccanoil

IMG_5181

I know, I know… Jeg er langsom. For jeg er først begyndt at bruge de famøse Moroccanoil produkter nu. Omkring 5 år efter alle andre 🙂

Har altid bare syntes at olien var for dyr, i forhold til at det ikke var noget jeg ikke rigtig brugte i forvejen. Så hvorfor smide så mange penge efter det? Jeg har fint langt lyst hår med en lysere farve farvet i spidserne – ombre/belayage-ish. Der for er mine spidser altid tørre og splittet. Samtidig så bliver mit hår kun klippet ca. en gang om året – og det er mig selv der klarer det.

Men nu er jeg så langt om længe hoppet med på bølgen og det er glad for at jeg gjorde – for mit hår trængte virkelig. Ikke nok med at olien skulle prøves, så skulle deres shampoo’er selvfølgelig også. Så det endte med at jeg købte:

  • Moroccanoil Hydration Shampoo. Det er en plejende shampoo som jeg bruger hver gang jeg vasker hår. Jeg vasker mit hår to gange når jeg vasker det. Det er så tydeligt at mærke at det først er anden gang at mit hår rigtigt vil tage i mod produktet og det bliver meget nemmere at sæbe ind. Den er paraben fri og gælder alle hår typer.

 

  • Moroccanoil Clarifying Shampoo er en afrensende shampoo som renser håret for produktrester. Da jeg har tendens til fedtet hår, så måtte jeg bare have den her, da den virkelig går ind og renser håret. Man skal bruge den en gang hver anden uge. Så sådan en bøtte på 250 ml. kan altså holde i lang tid. Den er også paraben fri og kan anvendes i alle hår typer. 

 

  • Moroccanoil – selve olien. Jeg har dog købt den der hedder Light, da den er beregnet til fint og lysfarvet hår. Jeg bruger den efter jeg vasket hår og tørret det med håndklæde. Massere det ind i den nederste del af mit hår, ca. fra skulderene og ned. Jeg bruger ikke balsam og derfor bliver det også nemmere for mig at børste mit hår når olien er kommet i. 

Jeg har brugt produkterne i godt tre uger nu og jeg er meget tilfreds. Syntes mit hår virker fyldigere og sundere. Jeg ved ikke om jeg vil købe produkterne igen når jeg løber tør, eller om jeg vil prøve noget andet.  Anyways så kan jeg ligesom så mange andre anbefale disse produkter, for de er virkelig gode – men prisen er også sat derefter 🙂 Jeg har købt dem alle her.

Hvis jeg skulle prøve nogle andre gode hår produkter, hvad skulle det så være?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke... part 1.