Jeg bliver glad når...

Jeg kan ikke… part 1.

funny and mood image

  • Jeg hader lyden af bestik og tallerkener som ramler sammen. I sær når man tømmer opvaskemaskinen. Føj, det er for mig det værste ved at tømme opvaskemaskinen. Det skal gøres forsigtigt, så der kommer så få lyde som muligt #wierdo
  • Folk der smasker og når man hører folk pudse næse. I just can’t.
  • Folk der klapper i en bil. La’ vær’! (Ja, jeg har noget med lyde)
  • Christiano Ronaldo. Giiiirls, come on. Hvorfor skinner han altid? Nej ellers tak. Jeg kan ikke se hvad der skulle være pænt ved ham.
  • Jeg kan ikke tåle når min iPhone nærmest en gang om måneden skal opdateres. Altså hvorfor nu en ny opdatering? Jeg er typen som udskyder det i flere uger, før jeg får mig taget sammen til at gøre det. Samtidig så har jeg dobbelt op på problemet, da jeg også har en iPhone som arbejdstelefon. An-noy-ing!
  • Jeg kan ikke særligt godt med ældre mænd i tætte cykel dragter på deres racercykler, som tror de er konger af de danske veje #move
  • At vandhanen i mit træningscenter er en milliard år om at blive kold. Skal man vælge at spare på vandet og bare tage lækker lunken vand til at slukke tørsten med under træningen ELLER lad vandet fosse ud af hanen indtil det bliver koldt og få mega dårlig samvittighed? #bigproblems
  • Folk med dårlige jokes i supermarkedet, “Når der ikke nogen pris på varen er den så gratis?”. JA DA, what else?! Tommel op og blink i øjet.

 

Er der noget i bare ikke kan…?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg bliver glad når...