Hello...

Velvet

BeFunky Collage

Jeg er i periode hvor jeg er ret begejstret for velvet/velour/fløjl! Især sofaer i mørkeblå farver, syntes jeg mega lækre.

Min kæreste og jeg købte ny sofa sidste år, da vi flyttede ind i vores lille byhus. Det er en IKEA. I heart IKEA 😉 Og det er sjovt nok en med velvet look. Den er bare i en mørk beige farve. Serien hedder STOCKSUND og den er jeg ret vild med. Jeg kan se på IKEA’s hjemmeside, at man nu kan få blåt betræk til den. Hmm… det frister lidt – men farven måtte godt have været lidt mere mørk. Så havde jeg slået til!

Billederne er fundet på Pinterest. Lænestolen og puffen er her fra. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hello...